داود بیات متولد مرداد ماه 1362 در کرمانشاه است. او بدنسازی را از تابستان سال 1377 شروع کرد، یعنی زمانی که تازه پانزده ساله شده بود. در آن دوران، مربیان و قهرمانان از نظر علمی در سطح نامطلوبی قرار داشتند و صرفا از رویکردهای تمرینی، غذایی و دارویی رایج پیروی می­ کردند.

 دیدن مجله دانش­ ورزش برای اولین بار (با تصویری از جی کاتلر جوان در حال اسکوات رفتن که گوشه جلد چاپ شده بود)  بهترین اتفاقی بود که می ­توانست اشتیاق او برای کسب دانش را بیشتر از پیش کند. به علاوه، ورود به دانشگاه و تحصیل در مقطع کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی موجب شد تا او بتواند با جدیت بیشتری به کسب دانش از منابع انگلیسی ­زبان بپردازد. همزمان با شروع خدمت سربازی، او اولین مقاله ترجمه ­شده­ اش را در زمستان سال 1384 در مجله دانش­ ورزش به چاپ رساند و در سال­های بعد نیز به مرور به یکی از اعضای ثابت هیئت تحریریه و سپس شورای سردبیری این مجله تبدیل شد.

داود بیات اولین مدارک مربی­گری خود را در رشته پاورلیفتینگ در سال 1386 و سپس پرورش ­اندام در سال 1387 دریافت کرد. اشتیاق او برای کسب دانش و پیشرفت فردی در یک دهه گذشته همچنان ادامه داشته است، که ماحصل آن را می­ توان دریافت مدرک کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزشی از دانشگاه رازی کرمانشاه، کسب مدارک مربی­گری درجه یک ملی و مربی­گری بین المللی IFBB، داوری درجه یک ملی، تاسیس باشگاه فرهنگی- ورزشی ایران فیت، تدریس در دوره­ های مربی­گری فدراسیون پرورش ­اندام و البته چاپ سه کتاب اثرگذار در زمینه علم تمرین دانست.

 او در تمام این سال­ها تمرینات خود را دنبال کرده و در کنار پیشرفت آکادمیک، رویکردهای نوین تمرین و تغذیه را در عمل برای خود و شاگردانش به­ کار بسته است. در نهایت، او دلیل و انگیزه اصلی برای تمام فعالیت­های علمی و ورزشی­ اش را این­ طور توضیح می دهد:

«امروزه، من و شما می­ توانیم صفحه مربی یا ورزشکار محبوب خود را در رسانه ­های مجازی مانند اینستاگرام دنبال کرده و فیلم های مسابقات و یا تمرینات او را تماشا کنیم، از مطالب وب­سایت او بهره­ مند باشیم و با ارسال پیام حتی سوالات خود را مستقیما از او بپرسیم. در واقع، مشکل بدنسازان امروزی دیگر کمبود منبع نیست، بلکه انتخاب منبع درست از میان منابع و مطالب ضد و نقیض است!    

برای من و باقی هم­ نسل­هایم که آن دوران فقر اطلاعاتی را تجربه کرده­ ایم، شرایط فعلی بیشتر به یک رویا شبیه است. و من دقیقا به پاس قدردانی از محقق شدن این رویا همیشه سعی کرده ­ام تا اطلاعات و دانش هرچند محدود خود را با شما مخاطبان گرامی در میان بگذارم. در حقیقت، تمامی فعالیت­های مطبوعاتی، مربی­گری، تدریس، چاپ کتاب و البته، راه ­اندازی این وب­سایت را در راستای تحقق همین رسالت ورزشی­ ام انجام داده­ ام.»

 BAYAT Lower size2

رزومه

مدرس سمینارها و دوره ­های مربی­گری فدراسیون پرورش­ اندام از سال 1396

کارشناس ارشد تربیت بدنی (گرایش فیزیولوژی ورزشی)

کارشناس زبان و ادبیات انگلیسی

مربی بین المللی فدراسیون جهانی پرورش ­اندام (IFBB)

مربی درجه یک فدراسیون پرورش­ اندام جمهوری اسلامی ایران

داور درجه یک فدراسیون پرورش ­اندام جمهوری اسلامی ایران

مترجم کتاب «101 برنامه تمرینی پرورش ­اندام» (چاپ اول 1390)

مترجم کتاب «دایره المعارف قدرت و عضله» (چاپ اول 1395)

مولف کتاب «دانستنی­های تمرینی در بدنسازی و فیتنس» (چاپ اول 1397)

عضویت هیئت تحریریه و شورای سردبیری مجله دانش ورزش به مدت ده سال (1385 تا 1395)

موسس و مربی باشگاه فرهنگی-ورزشی ایران فیت کرمانشاه